line-up


Ontdek hier onze line-up.

Kill The Logo

Wie de reïncarnatie van .calibre als Killthelogo het afgelopen jaar heeft gemist, heeft onder een steen geleefd. (Of was het een verrijzenis?) Wat er ook van zij: die steen waar we twee jaar onder hebben gezeten, mag stilaan worden weggerold. En hoe kunnen we dat beter vieren dan met deze herrezen helden?

Hun schop onder de kont van al wie dat verdient, komt ook geen moment te vroeg. Laat je onderdompelen in deze doordachte herrie en kom zelf als herboren uit de moshpit!

King Hiss

De heren van King Hiss beklimmen ons podium dan weer voor hun afscheidstournee. Dat het verhaal van deze uitmuntende stoners nu al geschreven is, hadden we niet zien aankomen. De pandemie deed de bandleden uiteenlopende oorden opzoeken en het besef dat King Hiss enkel de volledige focus waard is, leidde tot een veel te vroeg einde. Gelukkig verlaten ze het veld niet op een brancard, maar via de grote poort. 2022 wordt voor King Hiss een feestjaar, dat ze ook met jullie in de Djoelen komen vieren. Een laatste stuiptrek die je niet wil missen!

Temptations For The Weak

Geen idee waarom het tot de zevende editie van Aauw Ijzer heeft geduurd dat de andere lokale helden van Temptations for the Weak voor het eerst ons podium zullen bestijgen, maar dat maken we dit jaar ruimschoots goed. TFTW maakt er namelijk meteen een cd-release show van!

Ze timmeren al een hele tijd gestaag aan hun metal-imperium en komen een nieuw stukje van hun

Stung

Wie ‘Stung’ probeert te googelen, komt van een kale reis terug. Maar wees gerust: Aauw Ijzer heeft geen middelmatige coverband van Sting geprogrammeerd. Integendeel. Met Stung staat een gloednieuw project op de affiche dat kan rekenen op het muzikaal vakmanschap uit de (intussen opgedoekte) rangen van Meantime, Leave Scars en Soultaker. En voor wie die namen niet als een klok klinken: verwacht je aan show vol vuur, het beste uit verschillende metalgenres en véél podiumpresence. Nu al net zo enthousiast als wij?

Channel Zero

Terwijl we nog in de touwen hangen na te genieten van alle uppercuts van Aauw Ijzer VI, kreffelen we met een grijns tot achter de oren recht om niemand minder dan Channel Zero aan te kondigen. De trots van de Belgische metalscene blikt in de AB binnenkort terug op meer dan 30 memorabele jaren in het vak en komt op een speciale editie van Aauw Ijzer testen of de oude knoken het nog niet verleerd zijn.

Op 10 mei trappen de heren van Channel Zero hun mini jubileumconcertenreeks af in Oud-Turnhout en zo geven ze de talrijke Kempense metalheads wat ze verdienen: een onvergetelijk, uniek optreden in avant-première en een belachelijk goeie reden om op een mieserige woensdagavond in januari uit uw kot te komen. Wedden dat we je meteen één van dé concerten van het jaar voorschotelen?

Aauw IJzer on facebook